Modely iPhone 16 zaznamenávají s novým modemem Snapdragon X75 rychlejší 5G stahování

Máme dobrou zprávu pro všechny uživatele, pro které je klíčovým faktorem u jejich telefonu stahování. Apple u svých modemů stále spoléhá na Qualcomm a Snapdragon X75 prokazuje, že nabízí až o 26 % rychlejší stahování 5G v iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max. Více než o čtvrtinu rychlejší stahování je skutečným skokem vpřed.

Snapdragon X75 značně zlepšuje rychlost odesílání a stahování

Zvěsti stále naznačují, že by Apple mohl v roce 2025 přerušit vztahy s Qualcomm a přejít na interní modem, ale to se nestalo s iPhonem 16. Nejnovější modely používají modem Snapdragon X75, který zlepšuje rychlost odesílání a stahování v rámci nové řady iPhonů.

Podle údajů shromážděných aplikací SpeedSmart byly iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max až o 26 % rychlejší než iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max. Nový modem přináší pokročilou podporu 5G, nižší spotřebu energie a vylepšenou agregaci operátorů 5G pro rychlejší nahrávání.

Data ukazují, že T-Mobile a Verizon mají průměrnou rychlost stahování přes 400 Mbps. Rozšíření pásma mmWave 5G v USA bude mít ještě větší dopad na rychlost stahování a odesílání uživatelů.

Rychlosti nahrávání se také zlepšily o 22 % u společností AT&T, Verizon a T-Mobile. Průměrná rychlost odesílání přesáhla průměr 30 Mbps.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Předchozí článek

Unikly důležité detaily o fotoaparátu iPhone 16 Pro

Následující článek

Řada iPhone 17 může zvýšit RAM na 12 GB

Související články

iPhone 4S: Apple dnes představí inovovanou “čtyřku”

Spekulací kolem nového iPhone se během posledního roku vyrojilo hned několik. Tou poslední zprávou před samotným uvedením, kterou vám na tomto serveru přinášíme, je několik informací o iPhone 4S. Jeho představení dnes večer je už prakticky jisté, máme pro to několik důkazů, které vás také přesvědčí.