Iphone

Apple se chystá otevřít svou novou výzkumnou laboratoř v Shenzhenu

Apple se blíží otevření své nové materiálové laboratoře v Shenzhenu v Číně jako součást pokračujících výdajů výrobce iPhonů na výzkum a vývoj. V březnu bylo odhaleno, že Apple buduje další specializovaná výzkumná a vývojová zařízení v Číně. Zatímco jedna byla rozšířená laboratoř aplikovaného výzkumu v Šanghaji, druhá měla být nová laboratoř v Shenzhenu.

Apple Laboratoř bude brzy dokončena

O několik měsíců později se nyní zdá, že se laboratoř blíží k dokončení a brzy by měla začít přijímat zaměstnance Applu. V tweetu X Shenzhen Daily citoval Cailian Press, že nová výzkumná laboratoř Shenzhen je „nastavena na otevření“. Zpráva nenabízí žádné datum jejího otevření.

Účelem laboratoře je analýza materiálů a také testování spolehlivosti a kvality produktů Apple. To zjevně zahrnuje iPhone, iPad a Apple Vision Pro, mimo jiné položky, které mají být testovány. Zpráva dodává, že Apple investoval přes 1 miliardu juanů (138 milionů dolarů) do svých nových laboratoří aplikovaného výzkumu. S přidáním Shenzhenu to nyní zvyšuje počet výzkumných a vývojových center společnosti Apple v Číně na čtyři.

Připravenost nové laboratoře se zdá být v souladu se zprávami, že COO společnosti Apple Jeff Williams koncem července navštívil Čínu. Podle Shenzhen Daily navštívil Williams Shenzhen 24. července a setkal se s internetovou celebritou Du Junmingem, aby se podíval na film natočený pomocí iPhone 15 Pro Max.

Dříve v ten den se Williams údajně setkal se sekretářkou Shenzhen Party Meng Fanli a také zavítal do Apple Store v Yitian Holiday Plaza v Nanshan. Meng požádal Apple, aby pokračoval ve svých investicích v Shenzhenu a prozkoumal posílenou spolupráci v rámci dodavatelského řetězce. Williams často navštěvoval Čínu jako součást své role COO, což vedlo k setkáním s hlavními partnery společnosti Apple v dodavatelském řetězci.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

iPhone ve druhém čtvrtletí vévodí žebříčku 10 nejlepších chytrých telefonů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Předchozí článek

TinyPod promění vaše Apple Watch na falešný iPod

Následující článek

Apple chce umístit dotykové obrazovky na každý kovový povrch MacBooku Pro

Související články

RecognizeMe: odemkněte iPhone 4 pomocí rozpoznání vaší tváře

Majitelé jailbreakovaného iPhone 4 si mohou vyzkoušet další zajímavou vychytávku, která umožní odemknutí přístroje pomocí přední kamery. Prográmek RecognizeMe, který seženete v Cydii za $7, nepatří mezi ty nejpraktičtější, ale rozhodně s ním u piva kamarády ohromíte. Podívejte se na video od vývojáře, který si říká Apocolipse.